Impresszum

TISZTELT LÁTOGATÓ!

Az alábbiakban tájékoztatni kívánjuk az oldallal kapcsolatos, azon található valamennyi szellemi termékre vonatkozóan, az azokat érintő szabályokról. Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbi tájékoztatást, s azok ismeretében kezdje meg a weboldal böngészését.

1./        A weboldalakon található összes tartalom – beleértve a képeket, a grafikákat, a céglogót, azok megjelenését színsémáját, valamint a szöveges tartalmakat, és ezekbe bele nem értendő szöveges vagy képes elemet – a szerzők szellemi terméke, és mint ilyen, a szerzők tulajdonát képezik és a szerző jog oltalma alatt állnak. Az oldalon található bármely szerzői tartalom másolása, ismételt felhasználása, ún. tükrözése (technikai művelet segítségével a nyilvánossághoz történő újraközvetítése), bármilyen megosztása, a jogtulajdonos külön, kifejezett írásbeli engedélye nélkül tilos. Az oldalon megjelenő jellemző betűk, kifejezések, jellemző grafikai elemek is védjegyoltalom alatt is állnak, így a jogosulatlan felhasználás nemcsak szerzői jogi jogsértésnek, hanem védjegybitorlásnak is minősülhet. Kérjük, különösen ügyeljen a szerzői jogi oltalom és a védjegyoltalom alatt álló tartalmak jogszerű használatára.

Az esetleges jogsértésekkel kapcsolatban a mindenkor hatályos, a szerzői jogról szóló, a polgári törvénykönyv, illetőleg a védjegytörvény releváns rendelkezései a vonatkozó jogi szabályozás.

2./        A weblap üzemeltetője ezúton nyilatkozik, hogy mint a szerzői jogok kizárólagos tulajdonosa, külön írásbeli engedélyének hiányában, soha nem járul hozzá a jelen weblapon közzétett tartalmak üzleti, vagy magán célú felhasználásához és ahhoz változatlan vagy nagymértékben hasonló módon történő bármilyen átvételéhez, többszörözéséhez, terjesztéséhez, nyilvános előadásához, átdolgozásához vagy egyéb felhasználásához.

3./        A fentiek alapján, amennyiben jelen weblap bármely, a szerzői jogvédelem oltalma alá eső tartalmát harmadik személy honlapján, nyomtatott médiumokban, nyilvános előadásokon, vagy bármilyen más írott vagy szóban elhangzott módon a weblap üzemeltetőjének, mint Szerzőnek előzetes írásbeli engedélye hiányában bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában felhasználják, úgy a jogsértő ellen azonnal polgári peres eljárást indul, a jogsértés súlyának megfelelő kártérítés megítélésének tárgyában.

4./        Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a fenti tartalmak másolásának, és engedély nélküli felhasználásának minősül az is, ha az átvétel legalább a teljes oldaltartalom 10 %-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezett, átvett szöveget, vagy bármely különálló, külön is átvehető grafikai elemet kevesebb, mint 10 % módosítással használnak fel előzetes írásbeli engedély nélkül.

Szolgáltató:Roleszt Kft. Iroda: 2836 Baj, Dózsa Gy. utca 2/a.

Cégjegyzékszám: 11-09-009226; Komárom-Esztergom Megyei Bíróságnál vezetve, Adószám:13009360-2-11 Kérdések, Vélemények:info@nemetmunkak.hu

Minden jog fenntartva